CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Д-Р ПЕТКО НИКОЛОВ УЧАСТВА В ЗАСЕДАНИЕ НА УС НА СЕСИС Print

От 19 до 21 ноември 2019г. се провеждат поредните заседания на ръководните органи на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (СЕСИС/EUIPO) - Управителен съвет (УС), Бюджетен комитет (БК) и Обща среща на УС и БК. Патентното ведомство на Република България е представено от своя председател д-р Петко Николов, и д-р Офелия Киркорян-Цонкова, зам.-председател.
Заседанията се провеждат в град Аликанте, Испания, където се намира седалището на Службата. Два пъти годишно, ръководителите на ведомствата за интелектуална собственост на страните – членки на ЕС, се срещат на високо ниво, за да им бъде предоставена информация за дейността на СЕСИС, и да обсъдят и вземат решения за посоката и бъдещите дейности на Службата.
В дневния ред на настоящите заседания ще бъдат разгледани финансовите отчети на СЕСИС и ще бъдат взети решения по въпроси, свързани с назначения в Службата. На заседанията ще бъде представена и информация за извършената до момента работа, като се очаква да бъдат обсъдени и приети резултатите от поредните проектите за сътрудничество по Програмата за сближаване на практиките (СР9 и СР10). Предстои управителните органи на СЕСИС да обсъдят и да одобрят и новите проекти за сътрудничество, предвидени в Стратегически план до 2025г. Очаква се да бъде приета и Годишна програма на Службата за 2020г., както и да бъде предоставена информация от Европейската комисия за политиките в областта на интелектуалната собственост,  и др.

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account