CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Председателят на Патентно ведомство участва в поредната сесия на Административния съвет на ЕПО Print
На 27 и 28 март 2019 г. Председателят на Патентно ведомство д-р Петко Николов ще вземе участие в 159-тата среща на Административния съвет на Европейската патентна организация /ЕПО/, която ще се проведе в сградата на Европейското патентно ведомство /ЕПВ/ в Мюнхен, Германия.
През двата дни на срещата представители на патентните институции на страните - членки на ЕПО ще разгледат редица важни административни и оперативни въпроси, свързани с функционирането на ЕПВ.
По време на 159-та среща на Административния съвет участниците ще бъдат запознати с доклада на президента г-н Антонио Кампиньош за извършеното в ЕПВ от момента на встъпването му в длъжност през м. юли 2018 г. и планирания нов стратегическия план за развитието на Ведомството през следващия 5-годишен период.
Ще бъдат проведени изборни процедури за редица ръководни длъжности: заместник-председател на Административния съвет, председател и заместник-председател на Изборния комитет, заместник-външен член на Надзорния съвет на Резервния фонд за пенсии и социално осигуряване.
Ще бъде представена и промяна в приложимите разпоредби на Европейската патентна конвенция /ЕРC/, които засягат уведомленията, получени по пощата, както и редица други въпроси от правно и международно естество; теми, свързани с изключително важното техническо обезпечаване на дейностите на Ведомството, строителни въпроси, политики по отношение на персонала, финансови въпроси, бюджет и планиране и др.
 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account