CONTACTS
SITE MAPSITE MAP
USEFUL LINKSUSEFUL LINKS
BANK ACCOUNTBANK ACCOUNT
SEARCH
 About us
 Профил на купувача
 About Industrial Property
 Inventions and Utility Models
 Industrial Design
 Marks
 Geographical indications
 New Plant Varieties and Animal Breeds
 Topography of Integrated Circuits
 Legislation
 Databases
 Publications
 Information Services
 Patent Library
 Bulgarian Industrial Property Network
 News
 Updates
 Projects
 Anticorruption
ПРОТОКОЛИ ЗА НЕПОЛУЧЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
Техническа визита в Патентно ведомство на експерти на СЕСИС Print
гтжжгтжгт

Днес, 20.09.2018г., в  Патентно ведомство на Република България се проведе поредна Техническа визита, на която експерти от Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (СЕСИС) и Патентно ведомство  се събраха, за да направят текущ преглед на състоянието на общите дейности, включени в Договора за сътрудничество между двете институции за 2018 г.
Срещата беше открита с приветствия от г-жа Офелия Цонкова, зам.-председател на Патентно ведомство и г-н Михали Фиксор, зам.-директор в Международно сътрудничество и правни дейности, СЕСИС.
Изразени бяха взаимни благодарности за финансова, техническа, експертна и организационна подкрепа, която ведомствата си указват в процеса на разработване, внедряване, поддържане и доразвиване на електронни инструменти и общи практики в областта на индустриалната собственост.
Експерти на Патентно ведомство представиха информация за текущото състояние по отделните проекти и демонстрираха обновената фронт офис система, както и новоразработените 6 нови електронни услуги, свързани с марките и дизайните, достъпни за потребителите от 14 септември тази година.

Участниците от СЕСИС представиха текущото състояния на настоящите проекти, както и  предстоящите през 2019 г. нови  проекта за сближаване на практиките в областта на марките и дизайните, както и идеята за разработването на проект, целящ активното включване на градове от страните членки в борбата срещу фалшивите стоки.
Съвместната работа на Патентно ведомство на Република България и СЕСИС по време на Технически визити цели обмяна на информация и актуализиране на състоянието на отделните проекти, във връзка с изпълнението на дейностите по сътрудничество между двете институции.

2жожгогж

 
< Prev   Next >

E-SERVICES

USEFUL INFORMATION
Tariffs
Official Forms of the Patent Office
Announcments
FAQ
Industrial Property Representatives
Intellectual Property Representatives
Jobs at the Patent Office
SMEs
Home : Contact Us : Site Map : Useful Links : FAQ : Bank Account